Următoarea actualizare va limita încărcarea bateriei Samsung Galaxy Note 7 la 30%

Distinșii posesori ai telefonului Samsung Galaxy Note 7 din Europa au un motiv de bucurie: următorul update Samsung fa permite încărcarea telefonului până la 30% din capacitate, față de 60% cât era setat după actualizarea din septembrie.

Nu-i bai băi băieți, vă descurcați voi. Dați un like, băgați în priză, faceți swipe dreapta la 3 gagici pe Tinder, băgați în priză, trageți două poze, băgați în priză… și tot așa. Dar tare-mi e că nici nu apucați să dați checkin și să tăguiți toți prietenii, că se închide telefonul.

Eu zic să vă mai cumpărați două Note 7, să aveți și voi adunat o baterie cu capacitate normală.

Actualizarea care limitează bateria la 30% va fi disponibilă în Statele Unite începând cu 19 decembrie și nici nu va mai permite telefonului conectarea la rețea. Aceleași măsuri au fost luate și în Autralia și Canada.

În Europa, actualizarea de care vă spuneam mai devreme e programată pe 15 decembrie.

Bună treabă. Mai dă Samsung două rateuri dinastea pierde coroana. Huawei a ajuns producătorul de telefoane Android cu cel mai mare profit, iar dacă reușește să și vândă mai multe dispozitive decât sud coreenii, detronează Samsungul de tot. Momentan sunt pe locul 3 la numărul de telefoane vândute, după Apple și Samsung. Momentan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.