SaferBytes a fost achiziționat de către MalwareBytes

Dupa ce anul trecut cei de la MalwareBytes au preluat AdwCleaner, aceștia achiziționează și SaferBytes, o companie italiană de securitate. Nu pot spune că MalwareBytes este una dintre cele mai bune soluții de securitate pentru PC, deoarece m-am lovit de cazuri în care alte aplicații au făcut o treabă mai bună decât aceasta… dar este un lucru bun că aceștia vor să se extindă.

saferbytes

Compania italiană SaferBytes a fost fondată în anul 2012 și este cunoscută pentru platforma bazată pe cloud Deepviz, platformă ce analizează în timp real amenințările de tip malware. Platforma le permite utilizatorilor să pornească de la un IP, domeniu, string, e-mail, nume de fișier sau orice altă informație similară pentru a crea o linie temporală a atacurilor de tip malware.

Conform celor de la ZDNet.com , marțea trecută cei de la compania de securitate Saferbytes au confirmat că vor combina soluția lor anti-malware, anti-exploit, anti-rootkit și soluția antivirus bazată pe cloud cu MalwareBytes varianta enterprise.

Cei de la MalwareBytes vor permite momentan folosirea în continuare a platformei sub numele de Deepviz cu un branding suplimentar. Marcin Kleczynski, CEO-ul MalwareBytes a declarat că: “promitem să ținem clienții protejați de cele mai periculoase amenințări cibernetice, continuând să avansăm tehnologia noastră” – și chiar se pare că vor să facă asta.

După cum era de așteptat nu au fost divulgate detaliile financiare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.