Resident Evil 7: Biohazard a fost lansat

Resident Evil 7 Biohazard

Jocul horror Resident Evil 7: Biohazard este acum disponibil pentru descărcare și achiziționare pe Xbox One, PC și PS4. Acesta este al XI-lea titlu din seria Resident Evil și marchează un nou început pentru supraviețuire prin vizualizarea izolată a unei noi perspective first-person.

Titlul chiar permite jucătorilor de pe Playstation să experimenteze o nouă perspectivă în Realitatea Virtuală cu ochelarii Playstation VR. Probabil vom spera la o aceeași experiență când vor fi disponibili și ochelarii Windows VR în viitorul apropiat.

Jocul își plasează acțiunea în anul 2017, la aproximativ 4 ani după evenimentele din Resident Evil 6, în orașul fictiv Dulvey, Louisiana. Figurează cu un nou protagonist, Ethan Winters, un civil ce oferă mai puține abilități de luptă decât protagonistul precedent al seriei Resident Evil. Than își caută soția dispărută, Mia (nu Khalifa, cred)… ceea ce-l duce într-un conac în paragină ce a aparținut familiei Baker (numai brutari peste tot)… inclusiv Jack și Margueritte care se pare că au dispărut și ei fără vreun contact recent cu cineva.

Jocul costă $59,99 și poate fi achiziționat de pe magazinul Microsoft sau de pe Amazon. Dacă doriți ediția Deluxe, o puteți găsi pe Steam, la prețul de 79,99 euro.

Mi se pare puțin lipsit de originalitate atât ca poveste, cât și ca nume ale personajelor. Grafica nu lasă de dorit, cel puțin până unde am apucat eu să joc… și a reușit cu succes să îmi dea fiori pe șira spinării de câteva ori. Mai multe vă las pe voi să descoperiți.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.