Reduceri considerabile ale jocurilor pentru fanii Star Wars

Fanii Star Wars stiu că data de 4 Mai este sărbătoarea oficială Star Wars. Anul acesta coincidența a făcut ca această sărbătoare să pice în aceeași zi cu Ziua Mondială a Parolelor. De fapt Ziua Mondială a Parolelor se sărbătorește în fiecare an în prima joie din luna Mai.

Revenind la reducerile considerabile pentru fanii Star Wars, GOG și Steam au pus acestora la dispoziție o grămadă de jocuri. Dacă veți da click pe link-uri, puteți descoperi jocuri precum Knights of the Old Republic, Republic Commando, X-Wing Alliance, X-Wing vs TIE Fighter sau Battlefront II.

Analizând ofertele celor două website-uri, cea mai bună ofertă pare a fi cea oferită de Steam, Star Wars Classic Colletion Bundle care include 8 jocuri Star Wars pentru doar $18. Dacă totuși alegeți oferta Star Wars Complete Collection Bundle, veți primi 24 de jocuri Star Wars la prețul de $55.

Nici oferta celor de la GOG nu este rea, având prețuri la fel de mici… dar dacă este să cumpărați toate cele 19 jocuri, ar trebui să plătiți undeva la aproape $57. Pe de altă parte însă, Steam oferă anumite jocuri e care GOG nu le are la vânzare, inclusiv seria Lego – The Force Unleashed.

Nefiind un fan înrăit Star Wars, nu m-am putut decide ce pachet de jocuri să aleg și încă aștept să-mi facă Răzvan cadou una dintre oferte. Grăbiți-vă și profitați de oferte, deoarece acestea vor expira în curând (pe 8 Mai cea de pe Steam, iar cea de pe GOG va expira joi 11 Mai). Care este jocul vostru Star Wars preferat și de ce? 

fanii star wars - May the 4th be with you

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.