Cum să instalezi adobe Flash Player pe Android (2)

În prima parte a acestui articol v-am recomandat câteva browsere ce vă pot ajuta să rulați conținut Flash Player pe dispozitive mobile sau tablete, și după cum am promis am revenit asupra acestui subiect dificil deoarece nu toate soluțiile funcționează pentru gama largă de dispozitive și utilizatori ce folosesc Android.

După Puffin Browser sau Photon Flash Player și browser, vă mai recomandăm următoarele aplicații pe care le puteți descărca de pe Google Play.

Flash Fox

Deși promite suport Flash pentru Android, FlashFox are ceva lacune pentru anumite dispozitive mobile. Citisem un articol acum câteva săptămâni cum că aplicația ar fi crashat pe un Huawei Mate 9 în repetate rânduri. Designul este simplu față de al altor aplicații similare, dar nu se poate compara cu acelea în termeni de performanță sau funcționalitate.

Dolphin Video Flash Player

Dolphin Browser a fost unul dintre cele mai bune browsere Flash pentru Android, dar structura aplicației a fost schimbată fundamental. Acum există o aplicație specifică pentru conținut Flash, Dolphin Video, dar este cam nefolositoare pentru website-uri care au elemente Flash în conținut, deoarece nu poate reda decât videoclipuri individuale.

Dacă nu aveți nevoie de cea mai nouă versiune de Adobe Flash Player, puteți încerca și varianta clasică de instalare. Accesați pagina cu versiunile arhivate a Flash Player-ului.

Mergeți în josul paginii până când ajungeți la Adobe Flash Player pentru Android versiunea 4.0. Descărcați ultima versiune disponibilă și instalați-o.

adobe flash player for android

Dacă folosiți versiunea 2.x sau 3.x de Android, ceea ce mă îndoiesc, aveți mai jos Flash Player și pentru acele versiuni. Testați apoi în Mozilla Firefox, pentru că în Google Chrome vă va afișa că nu aveți Flash Player-ul instalat.

Recomandarea noastră numărul 1 pentru redarea conținutului Flash pe dispozitive mobile sau tablete rămâne totuși browserul Puffin, deoarece este compatibil cu marea majoritate a versiunilor Android (de la Ice Cream Sandwich, până la Marshmallow), este rapid și are cele mai multe funcții.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.