Recenzie și tutorial – Eassos System Restore

După toată nebunia cu WannaCry ransomware am încercat să găsim o soluție bună de backup pentru date sau pentru sistemul de operare. Așa se face că am dat peste Eassos System Restore, o aplicație care din păcate trebuie achiziționată ($29,95 per computer). Dacă totuși doriți să testați aplicația, puteți face asta timp de 15 zile.

Ce poate face aplicația?

  • Face backup întregului PC: sistem de operare, date personale, aplicații instalate etc.
  • Backup-urile sunt protejate prin parolă pentru a preveni restaurarea neautorizată a acestora.
  • Restaurările se pot face ușor, fie din interiorul sistemului de operare, fie de pe un USB / DV / CD bootabil de recuperare – ceea ce vă permite restaurarea sistemului chiar și atunci când Windows-ul nu bootează.
  • backup-ul se face foarte ușor, cu doar câteva click-uri.
  • este disponibilă opțiunea de backup incremental.
  • compatibilitate cu GPT/UEFI
  • suportă mai multe moduri de restaurare pentru a garanta restaurarea sistemului de operare chiar și atunci când nu bootează.

Pentru dezinstalarea aplicației se poate seta o parolă, tot ca metodă de securitate – pentru a nu fi dezinstalată de către aplicații neautorizate sau din greșeală.

eassos system restore

Pentru a efectua un backup, avem nevoie de puțină răbdare pentru a urma 5 pași simplii. Primul dintre acestea este să confirmăm partiția sistemului de operare.

eassos system restore

Pentru al doilea pas vom alege Opțiunile avansate (noi am ales să ascundem partiția de backup, dar și comprimarea la calitate maximă a acesteia).

eassos system restore

eassos system restore

Se va seta apoi capacitatea partiției noi de backup, dar și destinația backup-urilor.

eassos system restore

Creați partiția de destinație, și setați recurența cu care doriți să se efectueze backup-ul. Pentru restaurare apăsați pe F8 din interfața grafică principală, sau pentru a crea un backup nou apăsați pe F7 din aceeași interfață. Procesul de restaurare este la fel de simplu. Pentru a achiziționa sau testa aplicația gratuit, accesați website-ul producătorului.

eassos system restore

Notă de renunțare

Vă este permisă folosirea acestui produs numai urmând legile tării / regiunii în care vă aflați. TechZip sau echipa nu sunt responsabile pentru orice activități ilegale. Nu noi am dezvoltat acest produs. Dacă aveți probleme cu această aplicație, contactați dezvoltatorul. Descrierea acestui produs din această pagină este o descriere de marketing după cum a fost găsită pe pagina dezvoltatorului, cu câteva cuvinte adăugate de către echipa TechZip. Calitatea și performanța acestui produs nu are garanție. Descărcați sau folosiți pe propriul risc, iar dacă nu vă simțiți confortabil cu acest produs, atunci nu-l descărcați.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.