Recenzie PTVdisplay DA02

Într-un post trecut am discutat despre ce este MHL-ul și la ce îl putem folosi, dar din păcate ceea ce achiziționasem noi a fost un fail maxim. De această dată am achiziționat PTVDisplay DA02, iar testele au fost pozitive atât pe iOS, cât și pe Android. Nu am reușit totuși să-l facem să funcționeze cu AirParrot și Acer-ul Switch One 10 SW1-011-19W7 .

După cum se poate vedea în clipul de mai jos, am reușit să ne jucăm pe televizor de pe telefonul mobil, am reușit chiar și să folosim aplicația Vodafone 4G TV+ direct pe televizor de pe telefonul mobil. Posibilitățile sunt multe și țin numai de imaginația voastră.

Specificații tehnice PTVdisplay DA02

PTVdisplay DA02 nu necesită instalarea vreunei aplicații. Tot ce trebuie să faceți este să conectați dispozitivul în portul HDMI al televizorului și să legați alimentarea la portul USB al televizorului. De acolo totul este simplu! Pentru conectare pe dispozitiv de pe un laptop, trebuie să accesați adresa http://192.168.203.1 . Apoi aveți posibilitatea de a face setările dispozitivului.

Ca metode de conectare, dispozitivul suportă Miracast, DLNA (Digital Living Network Alliance) și AirPlay (pentru dispozitivele iOS).

Dispozitivul area modul WiFi integrat, suportă standardele 802.11 b/g/n pe rețele de 2,4 GHz. Consumul de curent este mic, iar design-ul este foarte compact. Puteți face schimbul de la Miracast la DLNA/AirPlay cu un buton aflat pe lateral. Pentru sistemele de operare Windows de la 8.1, placa video trebuie să fie Intel (probabil că asta a fost și problema noastră, deși placa video integrată este Intel…).

Ați folosit sau ați vrea să folosiți un dispozitiv PTVdisplay DA02? Dacă da, pentru ce l-ați folosi? Lăsați un comentariu mai jos, vă rugăm.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.