Recenzie – Lampă LED de birou TaoTronics TT DL13 (Black Friday)

De acest Black Friday am fost mulțumit de eMag, deoarece mi-am cumpărat o lampă led de birou TaoTronics TT DL13 – pe care am comandat-o vineri, pe 15 Noiembrie – ce a fost livrată luni, pe 18 Noiembrie. Urmăream de ceva timp pe anumite site-uri de afară o lampă de la BlitzWolf asemănătoare, numai că timpul de așteptare până la livrare ar fi fost undeva între 14-60 zile și nici prețul nu ar fi fost diferit 20$ față de cei 94 RON. Și da, am căutat pe price.ro înainte să dau comanda, iar eMag-ul avea într-adevăr cel mai bun preț la acest model de lampă de birou.

Conform specificațiilor producătorului TaoTronics, lampa dispune de 11 nivele de luminozitate, 5 nivele de culoare pe bază de temperatură (Albă, Naturală, Alb-Rece, Galben, Cald-Galben) , un buton sensibil la atingere pentru pornire și oprire, cât și un port USB de 5V / 1A.

Specificații amănunțite pentru lampă LED de birou TaoTronics TT DL13

Putere consumată 12W
Culoarea de temperatură între 2700 și 6000k
Luminozitate maximă 410 lumeni
Port USB 5V / 1A
Buton de pornire buton sensibil la atingere pentru pornire / oprire
Material plastic și metal (aluminiu)
Culoarea negru (dar se poate achiziționa și pe maro sau argintiu)
Cablu de alimentare la priză european
Dimensiuni 86 x 444 x 218 mm
Greutate 1450 grame

Menționez ca bonus și faptul că lampa de birou este pliabilă și se poate adapta la unghiuri de până la 135 grade de sus în jos și 90 de grade de la stânga la dreapta. În acest mod puteți poziționa lampa de birou fix cum aveți nevoie.

Beneficii lampă LED de birou TaoTronics TT DL13

Consum redus de energie, cu până la 75% mai puți decât o lampă clasică. Și funcția de stingere la 60 minute, pe care eu încă nu am descoperit cum să o activez. cele 5 moduri de luminozitate poate satisface cerințele celui mai mare cârcotaș (spre exemplu nevastă’mea nu suportă lumina rece). Cele 11 nivele de intensitate sunt mai mult decât suficiente.

Până acum nu am găsit nimic contra, dar aștept și părerea voastră. Mai jos aveți un mic clip cu funcțiile lămpii LED de birou TaoTronics TT DL13. Aveți recomandări de lămpi asemănătoare? Nu ezitați să împărtășiți cu noi această informație mai jos. Produsul poate fi achiziționat accesând acest link.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.