RDS mărește viteza de upload și ieftinește abonamentele cu 10%

în ultima vreme s-au aliniat foarte bine planetele în favoarea RDS. După ce ANCOM a spus tare și răspicat că RDS este providerul de net cu cea mai mare viteză la internetul fix și că România are cea mai mare viteză medie de descărcare din Europa, providerul de net apare iar pe primele pagini ale internetului.

Începând de mâine, 21 octombrie, RDS va crește vitezele de upload pentru abonamentele Digi Net Fiberlink 300, Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000  și va reduce costul abonamentelor cu 10%, atât pentru oamenii care se abonează la Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000, sau pentru cei care-și prelungesc abonamentele.

Incluzând reducerile, Net Fiberlink 500 va costa 34 lei/lună (TVA inclus), în loc de 39 lei (TVA inclus) cât era înainte iar pentru Digi Net Fiberlink 1000, utilizatorii vor scoate din buzunar 39 lei/lună (TVA inclus), față de 45 lei/lună (TVA inclus), cât era până acum. Pe lângă reduceri, clienții Digi Net Fiberlink ce activează Digi Play până la 31 decembrie 2016 vor avea acces gratis la seriale până pe 31 iulie 2017 și vor beneficia de spațiu de stocare pe Digi Storage.

Astfel, la Digi Net Fiberlink 300 uploadul ajunge la 150 Mbps, la Digi Net Fiberlink 500 uploadul ajunge la 250 Mbps iar la Digi Net Fiberlink 1000, uploatul poate atinge și 500 Mbps. Mai multe informații găsiți aici.

Eu sunt un client foarte mulțumit al RDS. Înafară de faptul că mi-au greșit prenumele pe abonament și că atunci când mi-au mufat fibra optică netul meu ajungea mai mult pe perete decât în modem, n-am avut alte probleme. Și am Digi Net Fiberlink 300, că n-am nevoie să descarc tot internetul la mine pe calculator.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.