Qualcomm Snapdragon 835 ar putea fi primul procesor octa-core al companiei

Acum ceva vreme, eram uluit de noua tehnologie Qualcomm Snapdragon 835 și de funcția Quick Charge 4.0, care oferă în 5 minute baterie cât pentru 5 ore. Ei bine, s-au aflat noi informații despre noul procesor Qualcomm.

Cum Qualcomm lucrează împreună cu Samsung la crearea Snapdragon 835, cel mai probabil acesta va rula și pe noul Samsung Galaxy S7.

Pentru noul procesor, se va folosi procesul de fabricare pe 10 nanometri FinFET, care va crește viteza cu până la 27%. Conform unui benchmark descoperit de cei de la PhoneArena, Snapdragon 835 ar putea fi primul procesor octa-core produs de Qualcomm, iar placa grafică inclusă va fi Adreno 540, care e cu 30% mai puternică decât Adreno 530.

Noi informații despre Qualcomm Snapdragon 835

Benchmarkul de care aminteam mai jos a fost făcut cu un dispozitiv ce rula Android 7.0, dar încă nu a fost nimic confirmat oficial.

Punem pariu pe două beri că noul Qualcomm quad-core va bate în noul procesor deca-core MediaTek Helio X27? Băieții ăștia știu ce fac, degeaba înghesuie alții gamioane de nuclee în chipset.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.