După actualizarea la Android 7.1, telefoanele Pixel și Nexus 6P au unele probleme

După actualizarea la Android 7.1 Nougat, telefoanele Google au avut tot felul de probleme. Cele mai afectate par a fi Huawei Nexus 6P și cele două telefoane Pixel.

Mai mulți utilizatori au constatat că 6P-urile lor rămân în buclă când sunt pornite, de când au primit actualizarea de sistem de operare. Apare logo-ul Google, dar apoi nu se întâmplă nimic, iar resetarea la setările din fabrică nu ajută. Cu trei luni în urmă, Google anunța că problema este una hardware și că doar câteva telefoane sunt afectate de ea.

Problema a fost deja raportată, iar cel mai probabil Google o va repara în curând.

Nici Pixel și Pixel XL nu au scăpat de probleme. După problemele cu sunetul, un nou bug face viața utilizatorilor amară. Se pare că telefoanele se blochează și se restartează singure după câteva minute, daca utilizatorii nu apucă să le restarteze manual.

Forumurile de specialitate sfătuiesc utilizatorii să restarteze telefoanele în safe mode și să monitorizeze dacă problema mai apare. În felul ăsta, Google a izolat problema și a găsit vinovatul: aplicația Life360. În unele cazuri, după dezinstalarea aplicației, unele telefoane nu s-au mai blocat, dar altele au continuat să se manifeste ciudat în continuare.

Cel mai probabil, făptașul este o aplicație care lasă telefonul fără memorie RAM.

Nu vreau să mă laud, dar Nexus 5X-ul meu merge ca uns după actualizarea la Android 7.1 Nougat. Nu se blochează, nu se restartează și nu dă niciun semn de oboseală. Ce-i drept, proprietarul e un om responsabil, care nu instalează tot felul de mizerii pe telefonul său.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.