Prețurile pentru PlayStation Plus se schimbă de la 31 August

Nu este suficient să dețineți o consolă de jocuri în zilele noastre. Pentru a duce experiența online, este nevoie și de o subscripție online care costă. Așa se face că subscripția pentru PlayStation Plus va fi mai scumpă începând cu 31 August.

Subscripția lunară, trimestrială sau anuală vă oferă de cele mai multe ori următoarele beneficii: acces online pentru jocurile multi-player, jocuri gratuite lunar sau chiar prețuri reduse la anumite jocuri.

E-mail-ul oficial primit ce anunță această schimbare de prețuri sună cam așa:

We will alter the price of a PlayStation®Plus membership at 00:01 BST on 31 August 2017. As you are an existing member, this means that all recurring subscription fees payable by you on or after 31 August 2017 will be charged at the new price. Up until 31 August 2017, you may purchase a PlayStation®Plus subscription at the current price, which will then be added (or “stacked on”) to your current membership period.

Am crezut și presupus inițial că este vorba despre o tactică de marketing pentru a crește vânzările subscripțiilor pentru PlayStation Plus, dar nu este cazul. Altfel în e-mail-ul primit s-ar fi specificat că prețurile s-ar putea modifica de la 31 August, nu că se modifică.

preturile pentru PlayStation Plus se schimba

Problema este că prețurile se vor modifica la nivel global, deci dacă nu aveți deja o subscripție PS Plus, cel mai indicat ar fi să achiziționați una până pe 31 August.

Mai multe informații despre acest subiect puteți afla aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.