PornHub vrea să cumpere Vine

După cum bine a scris și Daniel acum câteva zile, Twitter a hotărât să oprească Vine, serviciul unde toată lumea putea urca clipulețe de 6 secunde, amuzante sau nu.

Ei bine, Pornhub, sau serviciul care face urâtele și grașii fericiți, și-a exprimat interesul în vederea achiziționării serviciului. Corey Price, VP la Pornhub și exprimat public intenția de a cumpăra Vine într-o scrisoare publică adresată lui Jack Dorsey, Twitter CEO.

Nu se știe încă dacă Twitter e dispusă să vândă Vine, dar ar fi interesant lucrul ăsta. Dacă s-ar materializa achiziția, Pornhub ar inventa nișa de porn-vine.

Între timp, utilizatorii sunt îndrumați să exporte Vine-urile pe Giphy, o platformă care transformă video-urile în GIF-uri. Dar cele exportate de pe Vine vor păstra și sunetul.

Din cauza prostului manangement, acțiunile Twitter au scăzut cu 45% în ultimele 12 luni, iar compania a hotărât să concedieze 9% dintre angajati în perioada următoare. Și să închidă fix serviciile care merg.

Mie nu îmi place PornHub deloc, de fapt nici nu știu ce-i ăla, dar m-a ajutat un prieten să scriu articolul ăsta,  m-a îndrumat el cu informațiile necesare. Dacă se materializează achiziția, o să îl rog pe prietenul ăla al meu ce se pricepe să mă ajute să fac și un review al noii platforme. V-am zis că eu nu mă pricep și nu știu ce-i ăla PornHub, dar mă ajută el.

PornHub vrea să cumpere Vine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.