PornHub vrea să cumpere Vine

După cum bine a scris și Daniel acum câteva zile, Twitter a hotărât să oprească Vine, serviciul unde toată lumea putea urca clipulețe de 6 secunde, amuzante sau nu.

Ei bine, Pornhub, sau serviciul care face urâtele și grașii fericiți, și-a exprimat interesul în vederea achiziționării serviciului. Corey Price, VP la Pornhub și exprimat public intenția de a cumpăra Vine într-o scrisoare publică adresată lui Jack Dorsey, Twitter CEO.

Nu se știe încă dacă Twitter e dispusă să vândă Vine, dar ar fi interesant lucrul ăsta. Dacă s-ar materializa achiziția, Pornhub ar inventa nișa de porn-vine.

Între timp, utilizatorii sunt îndrumați să exporte Vine-urile pe Giphy, o platformă care transformă video-urile în GIF-uri. Dar cele exportate de pe Vine vor păstra și sunetul.

Din cauza prostului manangement, acțiunile Twitter au scăzut cu 45% în ultimele 12 luni, iar compania a hotărât să concedieze 9% dintre angajati în perioada următoare. Și să închidă fix serviciile care merg.

Mie nu îmi place PornHub deloc, de fapt nici nu știu ce-i ăla, dar m-a ajutat un prieten să scriu articolul ăsta,  m-a îndrumat el cu informațiile necesare. Dacă se materializează achiziția, o să îl rog pe prietenul ăla al meu ce se pricepe să mă ajute să fac și un review al noii platforme. V-am zis că eu nu mă pricep și nu știu ce-i ăla PornHub, dar mă ajută el.

PornHub vrea să cumpere Vine

About Razvan

Salahor IT, blogger amator, hater de ocazie, bucătar de garsonieră, fan Linux, băutor de cafea, workaholic ambițios.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: