Pokemon Duel pentru dispozitive mobile a fost lansat

A trecut aproape o săptămână de când a fost lansat Pokemon Duel, al doilea joc al celor de la The Pokemon Company și am vrut să vă oferim o perspectivă cât mai corectă. De marți de când a apărut atât pentru iOS cât și pentru Android, jocul a fost testat de noi. Conform unuia dintre prompturile de început, jocul este free-to-play și poate fi terminat fără in-app-purchase (IAP) ce poate fi totuși folosit pentru a grăbi acest proces.

Pokemon Duel

Jocul este unul de strategie și permite jucătorilor să concureze între ei. Acesta este mai intens decât predecesorul său extrem de popular. Ceea ce mi s-a părut plictisitor a fost tutorialul, ce a ținut aproape 20 de minute (puteți vedea întreg tutorialul pe canalul nostru Youtube), dar este oarecum de așteptat la un joc atât de complex cu atâtea funcții. Spre deosebire de jocul precedent unde trebuia să colectăm pokemoni în lumea reală, în acesta avem caractere Pokemon digitale ce se luptă cu o echipă de șase creaturi, cu jucători din întreaga lume.

Pokemon Duel are de parcurs un drum lung până să se apropie de succesul Pokemon Go, joc ce a fost descărcat de 500 de milioane de ori de la lansarea sa din luna iulie, sau să se apropie de cele 950 de milioane de dolari ce au fost generate ca venituri în 2016. Voi l-ați jucat? Cum vi se pare față de precedentul joc Pokemon?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.