Jocurile de pe PS4 s-ar putea juca pe PC în viitor

playstation now

Sony a anunțat o extindere a serviciului de streaming PlayStation Now în așa fel încât să permită utilizatorilor de PC-uri să joace jocuri PlayStation 4 pe computer. Conform acestei pagini, pentru 13 lire pe lună (în Marea Britanie, sau $19,99 în Statele Unite) puteți juca deja jocuri de PlayStation 3. Tot accesând pagina menționată anterior, puteți testa timp de 7 zile serviciul, gratuit.

Brian Dunn, un purtător de cuvânt al companiei, a declarat că abonamentul standard pentru PlayStation Now va include accesul la jocurile PS4. Serviciul PlayStation Now este folosit deja de mulți utilizatori pentru a transmite jocuri PS3 mai vechi pe console PS4 sau PC-uri. Brian nu a oferit detalii cu privire la titlurile ce vor fi disponibile inițial prin intermediul serviciului de streaming, dar se știe că vor începe testări la scară mică cu unele jocuri în următoarele săptămâni.

În prezent există aproximativ 483 de jocuri PlayStation vechi ce pot fi accesate prin intermediul serviciului PS Now.

Brendan Caldwell, un scriitor renumit al site-urilor Rock, Paper și Shotgun, a declarat că sunt mulți utilizatori dornici să încerce exclusivitările PlayStation precum Horizon: Zero Dawn, Bloodborne, Resogun și The Order: 1886. Acesta i-a sfătuit pe jucători să încerce serviciul înainte de a se abona, deoarece este nevoie de viteze rapide ale conexiunii la internet pentru ca serviciul să funcționeze corespunzător – doar vorbim despre un serviciu de streaming. Viteza minima de bandă largă pentru ca serviciul să funcționeze corespunzător este de 5 Mbps.

Cât de dornici ați fi să jucați jocurile de pe PlayStation 4 pe PC, pentru $20 pe lună? Nu avem încă detalii dacă subscripția pentru un an va avea un preț mai rezonabil.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.