Picaboo – felicitări ieftine pentru Crăciun

Picaboo este o platformă web dezvoltată în anul 2002, și a pornit ca o aplicație desktop de descărcare foto. Platforma însă s-a dezvoltat și în anul 2012, Wall Street Journal a desemnat-o ca fiind cea mai de top platformă pentru crearea de cărți de fotografii, printându-se peste 2 milioane de astfel de cărți.

Dacă sunteți în pană de idei cu privire la felicitările de Crăciun, Picaboo vă vine în ajutor cu câteva template-uri ce pornesc de la $1,29 și ajung până la $1,99. Pe platforma web puteți găsi felicitări și pentru alte sărbători, nu numai pentru Crăciun – deci este bine să adăugați un semn de carte (bookmark) în browser pentru referințe viitoare.

Să nu uitați să verificați ofertele speciale, am observat că până pe 8 Decembrie există o promoție de achiziționare a unei fotografii și primiți încă două gratuit.

Puteți verifica și zona de tutoriale, care este foarte bogată în clipuri video din care puteți învăța cum să faceți fotografia perfectă, cum să faceți o felicitare perfectă pentru Crăciun și nu numai.

După înregistrare veți primi o reducere considerabilă pe website, deci profitați și de această ofertă. Referitor la expedițiile celor comandate de pe website, aceștia trimit și internațional și puteți verifica prețurile de expediție accesând acest link.

Cum vi se par produsele acestora? Mie mi se par originale și prețurile nu-s chiar foarte mari. Ați achiziționat ceva de la ei în trecut, sau aveți de gând să achiziționați ceva de pe Picaboo?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.