Intel va folosi GPU-uri AMD

Cum Intel are nevoie de putere grafică, iar AMD are nevoie de bani… și ambele companii trebuie să se lupte cu nVidia, acest parteneriat se apropie de adevăr.

AMD-ul deja deține monopolul când vine vorba despre grafică pe console, iar următorul pas ar putea fi un viitor parteneriat cu Intel.

Kyle Bennet a scris cum că „afacerea de licențiere între AMD și Intel a fost semnată deja și ne pregătim să punem tehnologia GPU (graphics processing unit) AMD pe IGPU-urile (integrated graphics processing unit) Intel.

Intel are o grămadă de motive să oprească trimiterea de bani către nVidia. Pe de altă parte, acest parteneriat cu AMD, Intel va avea o competiție reală cu tehnologia celor de la nVidia – iar cei de la AMD chiar au nevoie de resurse financiare.

Fanii AMD s-ar putea să fie puțin îngrijorați deoarece acest parteneriat ar putea acorda ultimul avantaj al AMD Zen-based APU (AMD processing unit) celor de la Intel. AMD Zen core ar putea egala cel mai nou core x86 al Intel în performanțe. Combinând aceste aspecte cu puterea grafică avansată a celor de la AMD și am desemna foarte ușor un câștigător.

Voi sunteți fani nVidia sau AMD? De ce AMD sau de ce nVidia?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.