Overwatch Origins Edition – reducere și actualizări

Pentru că fix acum o săptămână discutam despre Overwatch și ne-am jucat probabil cu toții gratuit am zis să vin cu câteva actualizări cu privire la jocul celor de la Battlenet.

Ei bine, până pe 28 noiembrie poate fi achiziționat la preț redus și puteți economisi 40% pentru Overwatch Origins Edition (34,99 euro în loc de 59,99 euro).

overwatch origins edition

Ce include această versiune a jocului?

  • alege un caracter dintre cei 23 de eroi
  • 5 skinuri Origin: Overgrown Bastion, Security Chief Pharah, Strike-Commander Morrison, Blackwatch Reyes și Slipstream Tracer.
  • „bunătăți“ digitale sau mai bine spus extra bonusuri pentru alte jocuri: Tracer Hero (pentru jocul Heroes of the Storm), Baby Winston Pet (pentru jocul World of Warcraft), Overwatch Card Back (pentru jocul Heartstone), Mercy’s Wings (pentru jocul Diablo II), Player Portraits (pentru jocul StartCraft II: Tracer, Reaper, Pharah, Winston, Bastion și Soldier: 76).

Dacă vreți să ajutați dezvoltatorii, aveți și opțiunea de a testa un nou patch. Pentru a participa la testul public trebuie întâi să aveți o licență Overwatch pentru Windows atașată contului Battlenet, iar contul să nu fi fost banat sau suspendat (cu reputație bună), apoi urmați pașii de mai jos:

  1. Restartați aplicația Battlenet pentru desktop.
  2. Navigați pe Overwatch din meniul stânga al aplicației.
  3. Din meniul drop-down al selectării regiunii, alegeți PTR: Overwatch.
  4. Dați click pe Install pentru a instala patch-ul respectiv.
  5. O dată ce s-a instalat patch-ul, apăsați pe Play pentru a începe testarea.

Testarea este valabilă doar pentru utilizatorii și gamerii de pe PC, iar cei interesați pot citi mai multe informații despre această actualizare aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.