Origin Infinite Gaming Sale 2017

La fel ca și cei de la GOG, Origin a lansat reducerea de vară a jocurilor sale. Aceasta se numește Infinite Gaming Sale, și din păcate mai este disponibilă pentru încă o zi și ceva. Link-ul cu promoții ale jocurilor aveți aici.

Reducerile par a fi de până la 75%, cel mai ieftin joc fiind Bejeweled Twist la €1,99. Cel mai scump joc este South Park: The Fractured But Whole – Gold Edition, la €79,99.

  • Cea mai tentantă ofertă pe care am găsit-o, pare a fi Mass Effect Trilogy la €19,99. Aceasta conține: Mass Effect Pinnacle Station și Bring Down the Sky. Dar puteți găsi și Mass Effect Andromeda la 50% reducere, respectiv la €29,99.
  • Încă un bundle (deluxe) interesant ar fi Battlefield 1 și Titanfall 2 la prețul de €47,99 (o reducere de 60%).

Oferte ar fi multe, numai să aveți răbdare să cautați. Sau poate așteptați ca unul dintre jocurile dorite să aibă preț redus? Mergeți direct la sigur, căutând acel joc.

Notă de renunțare

Vă este permisă folosirea acestui produs numai urmând legile tării / regiunii în care vă aflați. TechZip, Origin sau echipa nu sunt responsabile pentru orice activități ilegale. Nu noi am dezvoltat acest produs. Dacă aveți probleme cu această aplicație, contactați dezvoltatorul. Descrierea acestui produs din această pagină este o descriere de marketing după cum a fost găsită pe pagina dezvoltatorului, cu câteva cuvinte adăugate de către echipa TechZip. Calitatea și performanța acestui produs nu are garanție. Descărcați sau folosiți pe propriul risc, iar dacă nu vă simțiți confortabil cu acest produs, atunci nu-l descărcați.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.