Orange are acum conectivitate 4G în 97% din mediul urban

După cum probabil știți, Orange a îmbunătățit considerabil acoperirea 4G în România anul trecut, permițând utilizatorilor să voteze locurile unde ar dori să beneficieze de viteze 4G.

Ei bine, votarea se făcea prin intermediul aplicației Orange 4G Fun Kit și, drept urmare, Orange a adăugat 4G în peste 2200 de localitați (1300 din ele în ultimele 3 luni ale anului), pe lângă cele ce aveau deja. În total, 6.723 de localitați (adică 81% la nivel total) au acum 4G, iar rețeaua din București a primit și ea îmbunătățiri. În mediul urban, 97% din rețele sunt deja 4G.

De asemenea, acoperirea 4G pe drumuri naționale și autostrăzile ce conectează Bucureștiul de mare și de partea de vest a tării a fost îmbunătațită. Pe lângă asta, Orange a încheiat un parteneriat cu CFR prin care oferea Wi-Fi gratuit la viteze 4G celor ce mergeau la mare sau la munte.

În prezent, Orange deține cea mai mare rețea 4G din România. Fiind cel mai mare operator local de comunicații mobile, acesta a ajuns la 10.175.000 de clienți și 315.000 de abonați la televiziunea prin satelit. Pentru mai multe informații, aruncati un ochi pe articolul ăsta de pe Business-Review.

O să vă tinem la curent, sunt curios ce se întâmplă dacă pleacă Telekom din România. Se zvonește că Orange și RDS sunt în pole position pentru a cumpăra operatorul.

Posted in

Razvan

Salahor IT, blogger amator, hater de ocazie, bucătar de garsonieră, fan Linux, băutor de cafea, workaholic ambițios.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.