Opera 42 Beta aduce o funcție de conversie valutară

Opera 42 beta a primit niște actualizări de curând, printre noile modificări fiind și o funcție de conversie valutară. Își freacă bișnițarii mâinile acum. 

Noua funcție se utilizează foarte ușor, trebuie doar să selectați suma și ea va fi convertită în moneda locală. Funcția poate fi configurată pentru a face conversie și către o altă monedă. Chestia asta poate fi considerată utilă celor care fac des cumparături online.

Deci, dacă  selectez 10 , îmi arată cât înseamnă suma asta în lei. Hai să testăm.

Opera 42 Beta aduce o funcție de conversie valutară

Funcția merge, dar îmi face conversie în lire sterline. Trebuie să verific locația și regiunea din Control Panel, cel mai probabil a rămas Marea Britanie, de unde a venit laptopul cu Windows-ul pre-instalat.

O altă chestie mișto este următoarea: După redeschidere, Opera va reîncărca prima dată tab-urile cele mai folosite, nu în ordinea în care sunt ele așezate în browser.

Deși Opera este un browser cu o popularitate mai mică de 2%, la nivel mondial, este un produs bun care primește funcții noi mai repede decât Chrome sau Firefox.

Momentan Opera 42 e în variantă beta, dar dacă dezvoltatorii consideră că noile funcții sunt suficient de bine optimizate, ele vor fi adăugate și în varianta finală.

2 Comments


  1. Un convertor e bun, ca sa stiu cati bani arunc la lautari. 😉 (fac conversia din lei grei in heuro)

    Reply

    1. lăutarii ăia ce-i descarci tu de pe vitanclub.net sunt gratis.

      Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.