OnePlus 3 și OnePlus 3T au fost actualizate la Android 7.0 în ultima zi din an

Spre deosebire de Samsung, care și-au dezamăgit utilizatorii, cei de la OnePlus au actualizat sistemele de operare de pe modelele OnePlus 3 și OnePlus 3T în ultima zi a anului 2016, exact cum au promis.

Terminalele mobile au fost actualizate la OxygenOS 4.0, bazat pe Android 7.0 Nougat. Pe lânga funcțiile specifice ultimei versiuni de Android, producătorul de telefoane a adăugat câteva funcționalități în plus, dar încă nu se știu foarte multe informații despre ele. Din changelog reiese că au primit îmbunătățiri meniul de setări, funția de multi-window și notificările, care acum permit utilizatorilor să răspundă/posteze mai ușor.

Până acum nu s-au descoperit buguri majore cauzate de actualizare, dar este încă destul de devreme. Cel mai probabil, producătorii vor începe dezvoltarea noului telefon, OnePlus 5, care va fi lansat la mijlocul anului și va aduce specificații de top, inclusiv noul procesor Qualcomm Snapdragon 835.

Vă vom ține la curent pe măsură ce vom afla lucruri noi.

Eu unul am butonat OnePlus 3-ul unui coleg de muncă și am rămas profund impresionat. Pe lângă Nexus 5x-ul meu, se mișcă mai rapid, are senzorul de amprentă mai responziv și suportă dual-sim.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.