OnePlus 3 va fi actualizat la Android 7.0 Nougat până la sfârșitul anului

Utilizatorii OnePlus au motive de bucurie, deoarece OnePlus 3 și OnePlus 2 vor fi actualizate la Android 7.0 Nougat până la sfârșitul acestui an.

Varianta beta a sistemului de operare este aproape gata, ea fiind programată pentru lansare până la sfârșitul lunii noiembrie. Deși nu e varianta finală, utilizatorii își vor face o impresia și vor putea testa noile funcționalități ale Android N.

De asemenea, se zvonește că pe 15 noiembrie, OnePlus va anunța OnePlus 3T, o variantă îmbunătățită a OnePlus 3, care cel mai probabil va folosi procesorul Qualcomm Snapdragon 821, senzorul Sony IMX398. Cine știe, poate va fi primul telefon ce vine echipat cu 8 GB de memorie RAM.

Mie-mi plac telefoanele OnePlus, pentru că OxygenOS-ul de pe ele este similar cu Android-ul de pe Nexus, iar spre deosebire de telefoanele făcute sub brandul Google, OnePlus fac dispozitive dual-sim.

Abia aștept să apară OnePlus 3T, că poate așa scade și QuickMobile prețul la OnePlus 3. Pe siteul producătorului, 3-ul costă 400 de Euro + shipping, iar la băieții ăștia de care pomeneam mai sus e 2300 de lei. Meh, parcă nu s-a întâlnit hoțul cu prostul.

https://i1.wp.com/i.imgur.com/7ZvQyXg.jpg?w=1280

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.