Obțineți SteamWorld Dig gratuit de pe Origin

Știu că SteamWorld Dig este un joc vechi ce a fost lansat pe 5 Decembrie 2013, dar poate sunt câțiva dintre voi interesați să-l obțină gratuit pentru a mai omorâ timpul liber.

Explorați o lume subterană plină de secrete, comori și chestii înfricoșătoare. Intrați în rolul lui Rusty (Ruginitul), un miner singuratic ce ajunge într-un oraș vechi de minerit. Săpați-vă calea prin pământul vechi, obșineți bogății în timp ce descoperiți amenințările ce pândesc la tot pasul.

Jocul se adresează tuturor persoanelor ce au peste 7 ani, iar când vine vorba de specificațiile minime necesare, acestea nu sunt foarte mari.

  • Sistem de operare: Windows XP sau mai recent.
  • Procesor: de minim 2 GHz
  • Memorie RAM: 512 MB (minim)
  • Placă video: compatibilă cu OpenGL 2.1 de minim 384 MB

Dacă profitați de această ofertă, economisiți astfel $9,99 . Jocul SteamWorld Dig poate fi găsit și pe Steam, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nitendo 3DS, Wii U sau Xbox One. Link-ul de descărcare pentru Origin este acesta, iar pagina oficială a jocului este aceasta.

Notă de renunțare

Vă este permisă folosirea acestui produs numai urmând legile tării / regiunii în care vă aflați. TechZip, Origin sau echipa nu sunt responsabile pentru orice activități ilegale. Nu noi am dezvoltat acest produs. Dacă aveți probleme cu această aplicație, contactați dezvoltatorul. Descrierea acestui produs din această pagină este o descriere de marketing după cum a fost găsită pe pagina dezvoltatorului, cu câteva cuvinte adăugate de către echipa TechZip. Calitatea și performanța acestui produs nu are garanție. Descărcați sau folosiți pe propriul risc, iar dacă nu vă simțiți confortabil cu acest produs, atunci nu-l descărcați.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.