Obțineți Loaris Trojan Remover gratuit pentru 6 luni

Anul trecut, de Crăciun, Răzvan a avut inspirația și bunăvoința de a-mi face cadou o licență pentru Zemana Antimalware. După ce am testat aplicația și pe mobil, am ajuns la concluzia că mai trebuie să căutăm soluții anti-malware, anti-trojan, anti-spyware șamd. Am dat recent peste Loaris Trojan Remover, care la o primă vedere pare mai bunicel decât Zemana. De ce spun asta? Pentru că pornește înainte să pornească Zemana și pentru că a găsit mai multe amenințări (verificate) decât a făcut Zemana.

Acum nu vreau să discreditez Zemana, dar la o primă vedere, după ce îmi va expira licența Zemanei… cred că o să trec pe soft-ul dezvoltat de Loaris.

Informații despre Loaris Trojan Remover

  • 37 de servere asigură actualizarea bazei de date cu noile amenințări apărute
  • peste 10 mii de viruși sunt analizați și actualizați în fiecare zi
  • peste 682 575 de utilizatori au încredere în Loaris Trojan Remover
  • plus de asta, oferă și opțiunea de a verifica și scana fișiere online.

Pentru a obține o licență gratuită a aplicației Loaris Trojan Remover pentru 6 luni, trebuie să accesați pagina ofertei SharewareOnSale, care mai este valabilă timp de o zi. Pe lângă faptul că veți economisi $19,98, veți fi protejați și timp de 6 luni. În cazul în care pierdeți oferta celor de la SharewareOnSale, puteți accesa oricând pagina producătorului. Veți dispune de o licență de probă de 30 de zile.

loaris trojan remover

Notă de renunțare

Vă este permisă folosirea acestui produs numai urmând legile tării / regiunii în care vă aflați. TechZip, GOG sau echipa nu sunt responsabile pentru orice activități ilegale. Nu noi am dezvoltat acest produs. Dacă aveți probleme cu această aplicație, contactați dezvoltatorul. Descrierea acestui produs din această pagină este o descriere de marketing după cum a fost găsită pe pagina dezvoltatorului, cu câteva cuvinte adăugate de către echipa TechZip. Calitatea și performanța acestui produs nu are garanție. Descărcați sau folosiți pe propriul risc, iar dacă nu vă simțiți confortabil cu acest produs, atunci nu-l descărcați.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.