Probabil vă întrebați cum filmăm noi tutorialele pe care le postăm apoi pe canalul nostru de Youtube, iar răspunsul este simplu: foloseam o aplicație similară cu ZD Soft Screen Recorder. După ce am testat totuși aplicația celor de la ZD Soft, mai mult ca sigur o vom folosi pe aceasta pentru viitoarele tutoriale video.
Conform website-ul producătorului, dacă achiziționați o licență pentru două PC-uri, plătiți $58. Pentru o licență pentru un singur PC plătiți doar $39, dar prin intermediul celor de la SharewareOnSale puteți economisi acești $39. Profitați de această ofertă pentru mai puțin de 3 zile, timp în care puteți descărca și instala ZD Screen Recorder varianta full, absolut gratuit.
Voi începe întâi prin a menționa părțile negative ale aplicației: nu am găsit niciuna.
Printre ceea ce poate face aplicația aceasta și nu puteți face spre exemplu cu Fraps, voi menționa că puteți înregistra absolut orice fereastră aveți nevoie… fie ea din browser, dintr-un joc, doar un mic ecran din Youtube șamd.
La prima deschidere a aplicației veți fi întrebați dacă doriți să porniți cu un asistent, după cum puteți observa în poza de mai jos.
Aplicația vine cu o grămadă de opțiuni, precum Live Preview.
Sau setări pentru captura de ecran, tab de unde puteți porni și asistentul virtual pentru a vă ajuta mai bine în realizarea clipului.
Puteți seta opțiuni avansate pentru captura de ecran, precum videoclip în oglindă, captură de ecran cu susul în jos, deschiderea videoclipului după capturare sau a dosarului de captură după finalizarea înregistrării clipului.
Setări avansate pentru audio precum formatul, capturarea clipului cu sau fără microfon.
Opțiuni pentru Live Streaming (pe care sincer nu am vrut să le testez), dar feel free to do that.
Puteți adăuga chiar si un pătrățel în care să vi se vadă fața. Răzvan mai mult ca sigur că ar face asta. 😛
Setări pentru screenshot-uri, nimic nou aici ce-i drept – setări de bază ca și la alte aplicații.
Puneți un watermark sau un logo pe clipurile înregistrate. Dacă folosiți altă aplicație pentru captură de ecran și doriți să faceți asta, puteți încerca și AiSeeSoft Video Enhancer varianta Pro. Watermark-ul văd că se poate pune automat și pe screenshot-uri ceea ce este chiar OK.
Opțiuni avansate ale gesturilor mouse-ului… de care chiar este nevoie dacă faceți un tutorial video.
Puteți seta propriile scurtături pentru a vă bucura de capacitățile depline ale aplicației. Doar aveți grijă să nu folosiți aceeași combinație de taste și pentru alte aplicații precum Firefox etc.
Încă o funcție care m-a convins că aplicația merită într-adevăr toți banii este faptul că poți programa o înregistrare. Ca opțiuni avansate puteți limita timpul de înregistrare. Și bine-nțeles o multitudine de setări care mai de care mai interesante.
Sper să vă fie de folos la fel cum ne este și ne-a fost și nouă aplicația ZD Screen Recorder. Și nu uitați că oferta de a obține gratuit o licență pentru aplicație este valabilă pentru încă 2 zile și peste 12 ore de la momentul în care a fost scris acest articol. Pentru ofertă gratuită apăsați aici. Dacă nu prindeți oferta gratuită, puteți achiziționa aplicația de pe website-ul producătorului. Totodată, dacă aveți întrebări sau vă putem ajuta cu ceva, nu ezitați să ne lăsați un comentariu mai jos.