Obțineți jocul Fantasy General gratuit

Cei de la GOG (Good Old Games) s-au gândit să ne surprindă cu o nouă ofertă în acest weekend pe lângă Summer Sale-ul 2017. În următoarele 24 de ore puteți descărca gratuit jocul Fantasy General, un joc lansat în anul 1996. Știu că este vechi, dar decât deloc…

Jocul poate rula pe Windows (XP, Vista, 7, 8, 10), Mac OS X (10.7.0 +) și Linux (Ubuntu 14.04, Ubuntu 16.04). Frecvența minimă a procesorului trebuie să fie de 1,8 GHz, aveți nevoie de minim 512 MB RAM, o placă video compatibilă cu minim DirectX 7 și 2 GB spațiu pe hard disk.

Jocul poate fi descărcat gratuit accesând acest link. Nu mai este nevoie să menționez faptul că aveți nevoie de un cont GOG pentru descărcare. Economisiți astfel 5,39 euro.

Notă de renunțare

Vă este permisă folosirea acestui produs numai urmând legile tării / regiunii în care vă aflați. TechZip, GOG sau echipa nu sunt responsabile pentru orice activități ilegale. Nu noi am dezvoltat acest produs. Dacă aveți probleme cu această aplicație, contactați dezvoltatorul. Descrierea acestui produs din această pagină este o descriere de marketing după cum a fost găsită pe pagina dezvoltatorului, cu câteva cuvinte adăugate de către echipa TechZip. Calitatea și performanța acestui produs nu are garanție. Descărcați sau folosiți pe propriul risc, iar dacă nu vă simțiți confortabil cu acest produs, atunci nu-l descărcați.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.