Obțineți gratuit aplicația Images Generator

Conform website-ul producătorului – Panasoft, Images Generator este o aplicație ce îmbină perfect funcțiile de bază ale unui editor foto precum Paint, cu funcțiile de bază ale unei aplicații de design automate. După cum era firesc, am descărcat și instalat și noi aplicația pentru a o testa pentru voi.

Încă de la instalare am avut ceva probleme, deoarece Zemana vedea fișierul executabil ca fiind suspect. Trecând peste asta, i-am acordat permisiuni de instalare. De ce nu mă miră că aplicația este făcută de un programator rus? Deja mă gândeam că mare crypto locker ce o să iau pe PC. Și la deschiderea aplicației am dat de aceeași problemă, iarăși i-am acordat permisiuni. Așa se face că am dat de-o interfață grafică între Photoshop și Paint. Bine, eu folosesc oricum GIMP, pentru că este o versiune gratuită a Photoshop-ului și este la fel de bună ca aplicație atât pe Windows, cât și pe Linux.

Oricum, dacă profitați de această ofertă minunată din partea SharewareOnSales, puteți economisi $19 (oferta valabila pentru încă 2 zile si cel puțin 12 ore la momentul scrierii acestui articol). Din punctul meu de vedere aplicația nu merită banii aștia, din mai multe puncte de vedere. Am văzut multe aplicații la ofertă, pentru multe dintre ele aș fi achiziționat licența plătită fără să clipesc din ochi din cauza funcțiilor oferite și din cauza website-ului producătorilor – care părea foarte profi.

Din păcate Images Generator nu m-a convins nici cu un website profesional, iar aplicația nu m-a convins cu ceea ce știe să facă. Din nefericire aș cota-o ca cea mai slabă aplicație plătită pentru editarea imaginilor, sau poate că nu i-am acordat eu suficient timp încât să mă familiarizez cu ea.

panasoft - images generator

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.