Obțineți DuplicateFinder Full – gratuit

DuplicateFinder este o aplicație pentru sistemul de operare Windows și Mac ce vă permite să căutați fișiere duplicate de pe mediile de stocare. Nu este o aplicație ce poate fi comparată cu orice aplicație gratuită deoarece are foarte multe funcții avansate și interesante printre care amitim:

  • comparare completă binară (bit-cu-bit)
  • căutare după fișiere media audio duplicate, comparate după: numele piesei, artistul, albumul șamd.
  • posibilitate de a exclude anumite dosare
  • posibilitatea de a scana dispozitive externe precum mp3 playere, stick-uri USB, camere digitale
  • salvarea căutărilor pentru a fi importate mai tărziu pentru o analiză amănunțită

O licență completă pentru aplicație costă între $39,95 (pentru un singur calculator) și poate ajunge la $69,95 (pentru 10 calculatoare).

Installer-ul are 8MB, iar aplicația este foarte ușor de folosit. Selectați mediile de stocare pe care doriți să le scanați, apăsați apoi pe rotița din dreapta sus pentru a selecta după ce anume să scanați: fișiere duplicat, fișiere audio duplicat, e-mail-uri duplicat șamd. În căsuța de Exclude puteți selectați și ce tip de fișiere să fie excluse. Apoi apăsați pe butonul Start și așteptați ca aplicația să-și facă treaba.

duplicatefinder

Licența completă poate fi obținută prin intermediul SharewareOnSale și puteți economisi astfel $29,95 . Oferta mai este valabilă pentru încă două zile și jumătate, dar în cazul în care nu veți apuca să o luați gratuit, puteți consulta website-ul producătorului.

Notă de renunțare

Vă este permisă folosirea acestui produs numai urmând legile tării / regiunii în care vă aflați. TechZip, SharewareOnSale sau echipa nu sunt responsabile pentru orice activități ilegale. Nu noi am dezvoltat acest produs. Dacă aveți probleme cu această aplicație, contactați dezvoltatorul. Descrierea acestui produs din această pagină este o descriere de marketing după cum a fost găsită pe pagina dezvoltatorului, cu câteva cuvinte adăugate de către echipa TechZip. Calitatea și performanța acestui produs nu are garanție. Descărcați sau folosiți pe propriul risc, iar dacă nu vă simțiți confortabil cu acest produs, atunci nu-l descărcați.

Posted in

Daniel

Senior tester înrăit de aplicații (iOS, Android sau web based); scriitor, grafician și programator de ocazie; senior salahor IT - sper că ne vom împrietenii uşor și că-ți vor plăcea articolele TechZip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.