Obțineți Atlantis Word Processor gratuit

Dacă cumva căutați o alternativă a aplicației Microsoft Word care să fie la fel de eficientă, vă recomandăm Atlantis Word Processor. Spre deosebire de pachetul Office care poate ajunge la un preț destul de mare, acesta costă inițial 35$. Puteți să-l obțineți gratuit pentru încă 2 zile și jumătate prin SharewareOnSale, economisind astfel peste 100 RON.

Ce puteți face cu Atlantis Word Processor?

  • Aplicația vine cu toate feature-urile de care aveți nevoie pentru a crea documente simple, până la lucrări complexe precum romane, esee, rapoarte, scrisori, jurnale, articole de ziar șamd.
  • Creați sau editați fișiere MS Word deja existente, sau documente RTF, DOC, DOCX sau chiar COD și ODT.
  • Codați fișierele create cu un algoritm de criptare de 256 biți.
  • Puteți să customizați ecranul de lucru după nevoile voastre, iar când vine vorba despre funcții și funcționalitate, aplicația nu se dezice.

Studiind puțin aplicația și lucrând cu ea pentru câteva ore, pot spune că am fost plăcut surprins de capacitățile acesteia. Este cu puțin peste MS Word și puțin sub Adobe InDesign, dar cam la fel de eficientă ca aplicația anterior menționată. Dacă aș fi nevoit să cumpăr o licență pentru suita Office sau Adobe InDesign aș prefera să achiziționez Atlantis Word Processor.

Partea proastă este că spre deosebire de suita MS Office, nu vine la pachet cu Excel, Outlook etc. Iar dacă vorbim de pachetul Creative Suite de la Adobe, nu vine cu Photoshop, Illustrator, Dreamweaver sau alte aplicații. Din păcate se pare că nici spell checker-ul nu este în limba română, dar puteți alege din alte limbi străine precum bulgară, cehă, daneză, franceză, germană, greacă, italiană șamd.

În cazul în care pierdeți oferta, aplicația poate fi achiziționată accesând website-ul oficial al acesteia.

Notă de renunțare

Vă este permisă folosirea acestui produs numai urmând legile tării / regiunii în care vă aflați. TechZip, SharewareOnSale sau echipa nu sunt responsabile pentru orice activități ilegale. Nu noi am dezvoltat acest produs. Dacă aveți probleme cu această aplicație, contactați dezvoltatorul. Descrierea acestui produs din această pagină este o descriere de marketing după cum a fost găsită pe pagina dezvoltatorului, cu câteva cuvinte adăugate de către echipa TechZip. Calitatea și performanța acestui produs nu are garanție. Descărcați sau folosiți pe propriul risc, iar dacă nu vă simțiți confortabil cu acest produs, atunci nu-l descărcați.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.