Obțineți Aiseesoft Video Enhancer professional, gratuit

Pentru aproximativ 2 zile puteți obține gratuit Aiseesoft Video Enhancer de pe ShareOnSale. Sau dacă preferați numai versiunea Trial puteți descărca aplicația de pe website-ul producătorului. Puteți scuti totuși $25, ceea ce ar însemna puțin peste 100 RON.

Aiseesoft video enhancer - add video

Ce puteți face cu Aiseesoft Video Enhancer?

  • Puteți îmbunătăți calitatea video a clipurilor voastre prin mai multe metode: mărirea rezoluției unui clip, dacă acesta a fost filmat la rezoluție mică; optimizarea contrastului și a luminozității; înlăturarea zgomotului de fundal, dacă este cazul; sau chiar înlăturarea efectului de mână tremurată.

Aiseesoft video enhancer - video enhance

  • La fel ca și cu MacX Video Converter Pro, puteți edita clipurile video și aveți o varietate largă de codecuri și formate pentru conversia clipurilor.

Aiseesoft video enhancer - edit video

  • Spre deosebire de MacX Video Converter puteți roti clipul video, puteți să-i decupați marginile sau chiar să transformați clipul într-unul 3D – dar această ultimă opțiune este una de durată, deci aveți răbdare.

Aiseesoft video enhancer - 3D

  • Puteți adăuga și Watermark videoclipurilor voastre, fie el text sau poză.

Aiseesoft video enhancer - watermark

Când vine vorba despre convertirea videoclipurilor, după cum am menționat și mai devreme… este o listă lungă de formate și de codecuri. Pentru teste am folosit 4K de la Full HD și convertire în 3D.

Aiseesoft Video Enhancer - codecs list

Un exemplu de videoclip convertit în 3D puteți vizualiza mai jos. Din păcate se pare că deși a durat foarte mult, conversia de la Full HD la 4K a eșuat. Voi reveni cu o actualizare imediat ce îmi dau seama de ce.

Același clip Full HD convertit în 4K poate fi vizionat mai jos.

Dacă până acum nu v-ați convins că Aiseesoft este un convertor bun pentru clipurile voastre, atunci nu știu ce v-ar mai putea convinge. Nouă ne-a plăcut aplicația și o recomandăm, la fel cum vă recomandăm și aceste mici tutoriale pentru a lucra cu aplicația.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.