Obțineți 7 soft-uri pentru MacOS gratuit

Din suita de aplicații pe care le puteți obține gratuit pentru MacOS, enumerăm: MacX Video Converter Pro, CollageIt, MacBooster, Sticky Password Premium, Data Guardian, FlipHTML 5 și o șansă de a câștiga PDF Expert.

MacX Video Converter Pro – convertiți fișiere 4K, HD sau SD pentru a putea fi vizualizate pe dispozitivele mobile, descărcați videoclipuri de pe 300 de website-uri. (1000 de licențe gratuite zilnic) Oferta este valabilă pentru încă 9 zile și ceva. Licența trebuie activată până pe 10 februarie 2018.

CollageIT pentru Mac – Cu ajutorul acestei aplicații puteți crea colaje sau albume foto cu ușurință. (500 de licențe gratuite) Licența trebuie activată până pe 10 februarie 2018.

MacBooster – un fel de CCleaner și Malwarebytes pentru Mac cu ajutorul căruia puteți curăța fișierele junk, rămânând în același timp protejat împotriva virușilor și malware-ului. (500 de licențe gratuite) Licența trebuie activată până pe 10 februarie 2018.

Sticky Password Premium – un manager de parole pentru Mac. (500 de licențe gratuite) Licența este valabilă un an de zile. Licența trebuie activată până pe 10 februarie 2018.

Data Guardian – securizați-vă adresele de mail, notițele, numerele de credit, cu o protecție criptată pe 448-biți. (500 de licențe gratuite) Oferta este valabilă până pe 28 februarie 2018.

FlipHTML 5 – convertiți reviste PDF sau broșuri în HTML. Adăugați videoclipuri Youtube, sunete sau animații în publicațiile pe care le creați. (500 de licențe gratuite) Licența este doar pentru 6 luni și trebuie activată până pe 20 februarie 2018.

PDF Expert – un editor PDT cu ajutorul căruia puteți modifica text, schimba poze, semna PDF-uri șamd. Acesta poate fi câștigat la tombola zilnică. (20 de licențe)

Pentru a profita de această ofertă, folosiți acest link. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți o adresă de e-mail validă pentru a vă bucura de cele 7 aplicații. Valoarea totală a aplicațiilor este de 435$, deci de ce să nu profitați de ocazia de a economisi niște bănuți în plus?

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.