Nu instalați driverul nVidia v375.57

După cum spuneam aici că am găsit un bug al driverului nVidia, se pare că „minunăția“ se întâmplă din nou. De această dată problema nu mai apare pe sistemul de operare Windows 8.1, ci pe Windows 10.

Driverul lansat vineri, versiunea 375.57 pare a cauza foarte multe probleme pe stațiile de lucru ce rulează Windows 10 ca sistem de operare. Tocmai de aceea când vine vorba de instalarea noilor drivere – indiferent despre ce driver este vorba – recomand să așteptați câteva zile până să faceți actualizarea acestora.

Dacă aveți cum, puteți folosi o stație de lucru de test (ceea ce știu că probabil este mai greu din cauza finanțelor) pentru a vă asigura că driverul va funcționa corespunzător.

Actualizarea 375.57 nVidia GeForce Game Ready vine cu optimizări pentru jocurile Battlefield 1, Civilization VI și pentru viitorul joc Titanfall 2 ce nu a fost încă lansat. Având în vedere că driverul aduce optimizări pentru aceste jocuri atât de populare și așteptate, nu este de mirare faptul că gamerii înrâiți și-au făcut deja update.

Printre simptomele evidente după actualizarea driverului pot enumera faptul că aplicațiile din Windows Store au început să crape (crash), operațiunile de drag-and-drop în meniul Start nu funcționează corespunzător și faptul că videoclipurile sau GIF-urile animate prezintă artefacte.

La scurt timp după descoperirea acestor probleme, nVidia a scos driverul versiunea 375.63 în care s-ar fi rezolvat bug-urile, dar cine are încredere să mai instaleze acum actualizarea până nu așteaptă câteva zile?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.