Noul Nokia 3310 – tot ce știm până acum

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Nokia a fost preluată de HMD Global, un grup de investitori format din foști angajați Nokia care au făcut un parteneriat cu Foxconn, să producă și asambleze noile telefoane Nokia.

Ei bine, deși a lansat Nokia 6, care s-a vândut ca pâinea caldă în China și a anunțat alte câteva modele, momentan este pe primele pagini ale internetului cu Nokia 3310. Producătorul finlandez lucrează la o variantă îmbunătățită a celui mai de succes telefon creat vreodată de Nokia.

Noul Nokia 3310 va fi o combinație între Nokia 150 și 3310-original și nu va fi un smartphone, ci un telefon pentru cei ce au nevoie doar să vorbească și să scrie mesaje. Telefonul va fi disponibil în mai multe culori și va fi echipat cu un display color.

Mai multe informații se vor afla la MWC 2017 (care începe mâine), unde HMD Global va prezenta cel mai probabil și Nokia 3 și Nokia 5 și va prezenta MIKA, asistentul virtual creat special pentru a ajuta angajații firmelor ce lucrează în telecomunicații.

Din ce știm până acum, telefonul va costa undeva până în 60 de euro, iar în UK va fi distribuit de Carphone Warehouse.

Vă vom ține la curent, sigur se vor afla mult mai multe informații după MWC.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.