Nokia P, primul telefon cu Android făcut de compania finlandeză va avea specificații de ultimă generație

Deja nu mai e un secret că Nokia intră pe piața telefoanelor cu Android și vrea să facă asta cu stil. Se zvonește că Nokia P va fi un procesor high-end cu specificații de ultimă oră, printre care noul procesor Qualcomm Snapdragon 835 (procesorul octa-core capabil să ruleze Windows 10 și să încarce bateria în 5 minute cât pentru 5 ore), procesor grafic Adreno 540, 6 GB memorie RAM, display cu rezoluție Quad HD, cameră de 23 megapixeli cu lentile Carl Zeiss.

Noul telefon va fi cel mai probabil anunțat la MWC (Mobile World Congress) 2017, eveniment ce va avea loc în februarie, la Barcelona.

După cum am mai scris deja și aici, noile telefoane Nokia vor fi concepute de HMD, o nouă companie finlandeză compusă din foști angajați Nokia și produse de Foxconn. Primele două noi telefoane Nokia confirmate sunt două dumbphone-uri, numite Nokia 150 și Nokia 150 Dual SIM, făcute pentru cei vor să folosească telefonul script pentru funcții de telefon.

Vă voi ține la curent, eu abia aștept să văd cum vor prinde noile dispozitive Nokia. Vă rog eu, folosiți un Android simplu și curat, nu cum are Samsung mizeria aia de TouchWiz, redenumită de curând Samsung Experience.

https://i1.wp.com/i.imgur.com/pQhI380.jpg?w=1280

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.