Nokia 6 a fost anunțat oficial, dar se va vinde doar în China

După cum am mai scris și până acum, Nokia s-a întors pe piața telefoanelor. HMD Global, compania responsabilă de noile telefoane Nokia a anunțat oficial Nokia 6, un telefon de buget creat special pentru a fi vândut în China.

Nokia 6 va fi echipat cu un display de 5.5 inch, cu rezoluție fullHD (1080p), va avea 4 GB memorie RAM, 64 GB memorie internă, slot pentru card microSD, cameră de 16 megapixeli, dual-sim, senzor de amprentă, buton fizic de Home, bluetooth 4.1, suport pentru LTE și baterie de 3000 mAh, carcasă de aluminiu și va rula Android 7 Nougat. Procesorul este însă, Qualcomm Snapdragon 430, un procesor octa-core, de generație veche.

Noul telefon va fi disponibil în China prin JD.com și va consta 245$. În China există peste 552  de milioane de telefoane inteligente, iar numărul lor va ajunge la 593 de milioane în 2017, conform estimărilor.

Deși nu are specificații high-end, telefonul are specificații medii, dar preț de telefon de buget. Eu unul, cred că va prinde, deși va avea competiție serioasă cu Huawei, Xiaomi, OnePlus sau OPPO.

Eu încă aștept să aflăm mai multe informații despre Nokia P.

https://i0.wp.com/i.imgur.com/oLnxFPC.jpg?w=1280

Posted in

Razvan

Salahor IT, blogger amator, hater de ocazie, bucătar de garsonieră, fan Linux, băutor de cafea, workaholic ambițios.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.