Nokia 3310 – reîntoarcerea fiului risipitor după 17 ani

Nokia 3310 - 2017 design

Telefonul mobil care a definit o generație de mobile a revenit după 17 ani. Designul a fost recreat în totalitate. Actualizez informațiile cu privire la noul Nokia 3310 despre care a scris Răzvan aici.

Ceea ce mă impresionează într-o oarecare măsură este durata de viață a bateriei ce este de numai 1200 mAh și ține în stand-by până la 31 de zile. Sistemul de operare al telefonului este Nokia Seria 30+ . Faptul că suportă un card MicroSD de până la 32 GB este iarăși un plus și o îmbunătățire. Spre deosebire de precedentul model din anii 2000, noul dispozitiv mobil vine înzestrat și cu o cameră foto de 2 MP (1928 px x 1080 px cu un număr total de 2 073 600 px per fotografie). Display-ul este de 2,4″ QVGA. Priviți și partea bună pentru hipsterii din noi: telefonul vine cu legendarul joc Snake la pachet.

Dispozitivul mobil poate fi comandat la prețul de 49 euro de pe website-ul Nokia și vine atât în variantă standard, cât și în variantă dual-sim. Cel mai probabil prețul de vânzare la noi va fi undeva la 100 euro cu tot cu transport și taxe vamale sau mai știu eu ce comisioane. Puteți alege dintre cele patru culori puse la dispoziție de distribuitor: Warm Red și Yellow – cu finisaj puțin lucios, sau Dark Blue și Grey cu finisaj mat.

Nu știu de voi, dar eu unul abia aștept să îl găsesc în magazinele de la noi pentru că mi se pare un telefon mobil pe care îl poți încărca o dată și bine, apoi poți uita de el cu ușurință pentru cel puțin o săptămână. Voi ce părere aveți despre noul Nokia 3310?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.