NoBot – un scanner portabil de malware si spyware pentru Windows

NoBot este un scanner portabil de spyware și malware pentru sistemele de operare Windows ce poate detecta boți, spyware și alte tipuri de amenințări malware. Nu este prima oară când folosesc astfel de aplicații de securitate, printre opțiunile mele numărându-se și HitmanPro ca o alternativă a soluției antivirus plătite pe care o folosesc în prezent, respectiv ESET Nod 32. Tot o alternativă aleasă de mine este și Zemana Portabil despre care am scris aici și a fost vreme de un an o soluție anti-malware platită folosită de mine.

nobot

De ce este bine să folosiți o soluție portabilă pentru scanarea sistemului de operare, spre exemplu NoBot?

Deoarece o a doua părere nu strică niciodată, iar o astfel de măsură precaută vă poate ajuta să găsiți amenințări pe care aplicația antivirus rezidențială poate nu a descoperit-o încă.

Opțiuni oferite de către NoBot

  • scanarea completă a calculatorului sau scanare definită de către utilizator (versiunea Premium)
  • scanare după module injectate pe sistem
  • scanare a aplicațiilor din System Startup (cele ce pornesc o dată cu sistemul de operare)
  • scanare a dorectoarelor sistemului de operare Windows
  • verificare a setărilor de securitate ale sistemului de operare Windows.

Avantaje ale versiunii NoBot Premium

  • Pentru doar $9,99 puteți achiziționa NoBot Premium ce vă va permite să instalați aplicația pe 3 calculatoare diferite. Vă puteți astfel bucura de protecție completă timp de un an și veți putea folosi toate funcțiile Premium menționate anterior.
  • Pentru doar $29,99 aveți parte de aceleași funcții Premium ca și versiunea anterioară, singura diferență fiind că puteți instala aplicația antivirus pe un număr nelimitat de sisteme, ceea ce să fim sinceri este un târg bun dacă aveți peste 30 de calculatoare în administrare.

Cuvinte de încheiere despre NoBot

Sfatul nostru ar fi să testați versiunea gratuită a aplicației, iar dacă sunteți mulțumiți de ea și aveți peste 30 de calculatoare în grijă… mergeți pe versiunea NoBot Technition Premium accesând acest link. Anul trecut eu și Răzvan am mers pe Zemana Antimalware după ce am prins o ofertă de nerefuzat al versiunii Premium. Anul acesta este posibil să merg pe NoBot.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.