Super Mario Run pe iOS

Super Mario Run va fi lansat pe iOS în 15 decembrie, după cum au anunțat cei de la Nitendo. Aplicația va putea fi descărcată gratuit din AppStore, iar pentru acces nelimitat la fiecare dintre cele trei moduri ale acestei versiuni, utilizatorii au opțiunea de a face o plată unică de $9,99 .

Cele trei moduri ale jocului sunt împărțite după cum urmează:

  1. modul standard – alergător în care puteți colecta monede
  2. modul competitiv – denumit și Road Rally, unde puteți concura cu rezultatele altor jucători
  3. modul Mario Maker-style – unde puteți crea propriul regat al ciupercilor (Mushroom Kingdon) folosind monedele colectate în primele două moduri

Vicepreședintele senior pentru vânzări și marketing în America, Doug Bowser a declarat că „aproape s-a sfârșit așteptarea pentru un joc Super Mario care poate fi jucat pe dispozitivele mobile. […] Dezvoltat sub conducerea creatorului Mario, Shigeru Miyamoto, Super Mario Run aduce o nouă viziune asupra platformei pe iPhone și iPad pentru prima dată“.

Super Mario Run a fost prezentat la evenimentul de lansare Apple iPhone 7 și a fost proiectat astfel încât să poată fi jucat cu o singură mână. Jocul adoptă aceleași imagini side-scrolling 3D ca și jocurile Nitendo Super Mario mai noi. Ca dispozitive compatibile, producătorul Nitendo a enumerat iPhone, iPad și iPod Touch ce rulează iOS 8 sau o versiune ulterioară.

Referitor la versiunea pe Android, cei de la Nitendo au spus că au o versiune în lucru, fără a preciza însă când va fi această disponibilă pentru utilizatori.

Fiind un utilizator atât iOS cât și Android, mă voi bucura mai întâi de versiunea pe iPhone… așteptând cu același mare interes și varianta Android.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.