Nintendo Switch rupe gura târgului

La aproape o lună de la lansare, cei de la Nintendo au declarat că s-au vândut peste 900 000 de unități Nintendo Switch în America de Nord. Acest lucru face ca aceasta să fie cea mai rapid vândută consolă Nintendo de până acum.

După numai 28 de zile de disponibilitate, consola Switch a fost vândută îm 906 000 de exemplare, în timp ce jocul ce o însoțește, Zelda: Breath of the Wild a vândut chiar mai multe copii decât console fizice, mai exact 925 000 de exemplare. Motivul s-ar datora faptului că unii oameni au achiziționat atât ediția limitată a jocului (pentru a o colecționa), dar și a doua versiune a acestuia, pentru a se juca.

Conform unui raport realizat de Gamespot, Nintendo Switch este cea mai rapid vândută consolă din istoria companiei, fiind urmată de către consola Wii.

Și eu am vrut să achiziționez consola la scurt timp după lansare, însă citisem foarte multe review-uri (recenzii) care spuneau că nu sunt chiar atât de strălucite: se încinge cam rău, motiv pentru care se dezlipește ecranul; îi cad piesele – fiind făcută în China, iar mâna de lucru cam lasă de dorit. Păi să dau 1500 RON (aproximativ $350 sau 325€) și în câteva zile să se dezmembreze, să nu faci urât apoi și să înjuri de toți sfinții producătorul?

Inside note: surse destul de sigure ne-au spus că jocul Fifa este în testare pe platforma Nintendo Switch, nu am aflat însă o dată de lansare a acestuia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.