Netflix permite descărcarea conținutului pentru vizionarea offline a acestuia

După cum probabil știți, Netflix este unul dintre cei mai mari provideri de conținut video pe online. De curând, aplicația lor a primit o actualizare care permite utilizatorilor să descarce filme și seriale pentru a le putea urmări offline, fără conexiune la internet.

Toți utilizatorii Netflix pot folosi noua funcționalitate fără să fie nevoie să plătească în plus. Momentan, continutul video se poate descărca doar din aplicațiile pentru Android și iOS, adică cei care folosesc Netflix pe browser sau au un telefon cu Windows, nu beneficiază de noua funcționalitate.

Serialele produse de Netflix, cum sunt Narcos sau Stranger Things se pot descărca sigur de pe aplicație, dar sunt și filme care nu permit asta. De asemenea, utilizatorul poate descărca filme la calitate standard sau mai ridicată.

Aplicația Netflix îți arată cât ocupă filmul și cât spațiu disponibil mai ai pe dispozitivul mobil, dar momentan nu se poate salva pe cardul SD, ci doar în memoria telefonului.

Amazon Prime, cel mai mare rival al Netflix pe partea de video streaming a adăugat de mai bine de un an funcționalitatea asta, iar la momentul acela Netflix a răspuns că ei preferă să adauge servere în plus și să facă disponibil conținutul peste tot, în loc să permită oamenilor sa descarce conținut video.

Ei bine, e clar că e mai ușor să lași oamenii să descarce decât să suplimentezi cu servere. Dar așa se încurajează și pirateria, iar Netflix și Amazon Prime tocmai asta ar trebui să fie, servicii legit care să înlocuiască nevoia oamenilor de a pirata filme și seriale.

https://i2.wp.com/i.imgur.com/FgxjUpi.jpg?w=1280

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.