Mozilla Thunderbird – actualizare la versiunea 45.5.0

Actualizarea 45.5.0 a Thunderbird-ului fixează 6 lucruri, printre care doua sunt schimbări. Ca să fiu sincer, actualizarea vine mai degrabă ca un bug fixer, deoarece nu fixează probleme de securitate. De fapt se întoarce la utilitatea Thunderbird-ului versiunea 24 pentru una dintre funcții.

Probabil că veți întâmpina dificultăți în a găsi ceea ce s-a schimbat, după notele producătorului.

Actualizarea Mozilla Thunderbird la versiunea 45.5.0 este absolut necesară pentru oricine folosește aplicația ce are o versiune anterioară, valabilă atât pe Linux, Mac sau sistemul de operare Windows.

  1. Schimbare importantă: modificare de intrare în adresa destinatarului – săgețile de pe tastatură acum pot copia valuarea câmpului de input. Planarea mouse-ului deasupra ferestrei de pop-up nu mai poate fi confirmată cu tasta Tab sau Enter. Aceasta este funcția despre care vă spuneam că a apărut în Thunderbird 24.
  2. Schimbare cu privire la limita numărului de caractere pe Twitter.
  3. Remedierea răspunsului cu un text conținând citat ce rezulta într-un nivel greșit indicat.
  4. Invitațiile trimise ca e-mail nu ar fi fost afișate corect când e-mail-ul conținea caractere non-ASCII, a fost remediat.
  5. Remedierea sortării mesajelor după dată când este aplicat filtrul rapid, și ar fi sortat mailurile descrescător.
  6. Remedierea header-ului când adresa de e-mail conținea UTF-8.

Între timp se pare că Mozilla lucrează din greu la următoare actualizare majoră, versiunea 50.0 care este lansată doar în stadiu de beta.

Posted in

Daniel

Senior tester înrăit de aplicații (iOS, Android sau web based); scriitor, grafician și programator de ocazie; senior salahor IT - sper că ne vom împrietenii uşor și că-ți vor plăcea articolele TechZip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.