Mozilla Firefox versiunea 51 – actualizare

Începând de ieri, a apărut varianta stabilă a browserului Mozilla Firefox versiunea 51. Aceasta poate fi instalată fie de pe website-ul Mozilla, fie prin actualizări automate. Această nouă versiune înlocuiește versiunile anterioare stabile, inclusiv versiunea 50.1 sau 50.0.

Împreună cu noua actualizare, Firefox Beta, Aurora, Nightly sau Firefox ESR sunt actualizate și ele. Mozilla a lansat astfel: Firefox Beta 52, Firefox Aurora 53, Firefox Nightly 54 și Firefox ESR 45.7 . Noua versiune Firefox adauga suport nativ ventru FLAC (Free Lossless Audio Codec) audio și WebGL2, și afișează un mesaj de avertizare atunci când paginile de logare nu folosesc o conexiune securizată. Printre alte feature-uri, menționăm și opțiuni noi de securitate și intimitate.

mozilla firefox versiunea 51

În Mozilla Firefox versiunea 51 veți putea observa și câteva îmbunătățiri, precum schimbarea mai rapidă între Tab-uri, un buton de zoom în address bar, vizualizarea parolelor în promptul de salvare parole chiar înainte de a le salva. Printre localizări s-a scos Belarus (be) și a fost adăugat suport pentru Georgia (ka) și Kabyle (kab).

Puteți descărca noua versiune Firefox de pe website, sau puteți actualiza automat accesând Help -> About Firefox. Informații cu privire la toate schimbările pentru această versiune puteți găsi aici. Deoarece sunt mult prea multe schimbări și ar fi durat foarte mult să le explicăm, lăsăm la aprecierea dvs dacă instalați direct actualizarea, sau citiți înainte de a face actualizarea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.