Microsoft actualizează Office și Cortana pentru Android

Deși acum ceva vreme Steve Ballmer, fost șefuț pe la Microsoft spunea că Linuxul e un cancer iar Billică se jura că ei nu vor face software pentru Linux, lucrurile s-au schimbat de ceva vreme.

Între timp, Microsoft a devenit membru al Linux Foundation, a portat suita Office pe Android și a făcut multe alte aplicații pentru “sistemul de operare cancerigen”. Să nu mai zic de Solitaire, portat de curând pe Android și iOS. Aproape uitasem de el.

Ei bine, Microsoft a lansat chiar astăzi versiuni noi de Cortana și Office pentru Android.

Cortana 1.9.12 vine cu îmbunătățiri, inclusiv un reminder care te felicită de ziua ta, extrăgând ziua ta de naștere din calentarul integrat cu Outlook. De asemenea, s-a adăugat suport pentru calendare multiple, un sistem mai bun de localizare, iar câteva buguri care făceau aplicația să se închidă au fost remediate.

Office pentru Android a primit diferite îmbunătățiri. Printre altele, primești notificări când cineva partajează un document Word, PowerPoint sau Excel cu tine.

Deși până acum cei din conducerea Microsoft erau doar niște hateri răsfățați, acum au început să adopte politica Google și să dezvolte aplicații și pentru platformele rivale, pentru a câștiga utilizatori.

Oricum, niciun om zdravăn la cap nu folosește mizeria aia de Cortana… Office pentru Android e mișto, eu unul am mailul pe telefon configurat pe Outlook, nu pe clientul default.

Microsoft actualizează Office și Cortana pentru Android

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.