Microsoft a creat Windows Update Troubleshooter

Microsoft și-a dat seama, în sfârșit, că a angajat niște tâmpiți care reușesc să strice câte ceva cu fiecare update pentru Windows 10, inclusiv procesul de Windows Updates. Și pentru că în sfârșit își asumă că plătesc cu bani mulți toți tâmpiții, au creat utilitarul Windows Update Troubleshooter, menit să repare Windows Updates.

De fapt, Windows Update Troubleshooter este doar un ghid care ajută utilizatorii să repare Windows Updates, furnizând informații de pe forumurile Microsoft. Pentru a-l folosi, trebuie să intri aici, să alegi tipul sistemului de operare, după care să descarci utilitarul. Pentru Windows 10, acesta se descarcă de aici.

Păi da, că e mai simplu să creezi un tool care să te ajute să repari singur, decât să dai afară toți semi-amatorii ăștia și să angajezi oameni capabili.

De când am luat noi sub lupă Windows 10, Microsoft a dat-o în bară cu două actualizări: KB3206632 și KB3201845… Chiar sunt curios cum se va dezvolta în continuare Windows 10, care deși nu mi-a plăcut la început, trebuie să recunosc că e mai bun și mai rapid decât Windows 7.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.