Malwarebytes 3.0 a devenit o soluție antivirus completă

Dacă nu știți deja, Malwarebytes Anti-Malware este o soluție foarte bună pentru eliminarea fișierelor malițioase și a aminințărilor.

Până acum, versiunile 2.x ale programului erau doar soluții anti-malware, complementare unui antivirus. Ei bine, începând cu Malwarebytes 3.0, producătorul anunță că produsul său e gata să înlocuiască antivirusul tradițional.

Noua versiune vine cu modulele Anti-Malware, Anti-Exploit, Anti-Ransomware, Website Protection și Remediation integrate și promite că scanarea de viruși se face de până la 4 ori mai rapid.

Scanare de 4 ori mai rapidă? Ia să vedem:

Malwarebytes 3.0 a devenit o soluție antivirus completă

Malwarebytes 3.0 a devenit o soluție antivirus completă

Deși funcțiile anti-ransomware sunt disponibile doar de la Windows 7 în sus, Malwarebytes are suport și pentru Windows XP sau Windows Vista.

O licență de Malwarebytes costă 39.99$ pe an, iar dacă nu achiziționați licența, nu beneficiați de protecție în timp real, deși programul se actualizează și poate scana în continuare calculatoarele, la cerere.

Cei de la AV-Test au făcut câteva teste de curând și au ajuns la concluzia că Malwarebytes și Avira Pro sunt cele mai bune soluții antivirus, în urma testelor preliminare. Promit că voi urmări subiectul și vă voi ține la curent.

Eu folosesc mult Malwarebytes, m-a salvat de multe ori, dar s-a întâmplat să dea și rateuri. Am pățit să trebuiască să devirusez un calculator vizibil infectat, iar Malwarebytes nu a găsit nimic. Noroc cu bunul Zemana, a găsit rootkits și Host Hijack și a curățat și reparat tot.

Eu când am de făcut o devirusare rulez: Zemana, Malwarebytes, AdwCleaner, în ordinea asta.

PS: O licență Zemana valabilă 365 de zile costă doar 39.99 lei. Cei interesați, pot comanda de aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.