Mafia 3: Faster Baby disponibil de astăzi

Mafia 3

Acum câteva săptămâni, cei de la Hangar 13 anunțau lansarea Mafia 3: Faster Baby pe 28 Martie. Iată că am ajuns la data cu pricina și vestea bună este că puteți descărca un demo de pe Steam înainte de a achiziționa varianta completă a jocului. Teoretic, conform acestui articol puteți descărca versiunea demo a jocului, însă – practic – după lungi căutări pe forumuri nici noi nu am fost în stare să găsim un link bun de descărcare fără a achiziționa varianta completă a jocului, care cu tot cu downloadable content (DLC-uri) ajunge până la 100 euro.

De ce s-a ajuns tocmai la 100 euro pentru un singur joc? Deoarece pentru a juca Faster Baby, aveți nevoie întâi de varianta completă a jocului Mafia 3 (50 euro), lansat pe 7 Octombrie 2016. Apoi celelalte 3 DLC-uri: Faster Baby (15 euro), Mafia III – Season Pass (30 euro) și Mafia III – Family Kick Back Pack (5 euro) însumează 100 de euro. La o analiză mai amănunțită, probabil cei care nu au achiziționat jocul complet, nu pot descărca demo-ul gratuit pentru Faster Baby.

Story line-ul pentru Faster Baby se învârte în jurul lui Lincoln, care-și unește forțele cu Roxy Laveau pentru a da jos un șerif corupt ce-i terorizează pe activiștii Drepturilor Civile. Primul DLC (sau expansion) promite mașini mai rapide, urmăriri dramatice și șofat ca un cascador. Vehicule precum Berkley Freerider, Bulworth Aspen și Lassiter Nightcrawler vor face parte din pachet. După actualizare cu DLC-uri, o nouă zonă denumită Sinclair Parish va apărea pe hartă. Pentru cei care se întreabă ce va mai apărea în Mafia 3, prin vară probabil vor apărea ca DLC-uri Stone Unturned și Signs of the Time.

Deși Mafia a fost unul dintre jocurile mele preferate din copilărie, mi-a lăsat un gust amar această veste despre descărcarea unui demo pe care nu l-am găsit și implicit nu l-am putut juca. Care dintre cele 3 jocuri Mafia este preferatul vostru și de ce?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.