LogMeIn retrage serviciul de cloud Cubby

Cei de la LogMeIn au anunțat oficial faptul că vor renunța la și retrage serviciul de cloud Cubby începând cu 16 Noiembrie 2016 .

Cubby funcționa ca o alternativă mai bună a DropBox-ului, având chiar două opțiuni mai bune decât ultimul menționat. Prima opțiune este faptul că puteai selecta orice dosar pentru sincronizare, spre deosebite de DropBox unde fișierele trebuie să fie toate într-un dosar rădăcină. A doua opțiune este faptul că puteai sincroniza 2 calculatoare simultan, numai că cele două stații de lucru trebuiau să fie online în același timp.

Printre alte beneficii ale serviciilor oferite de Cubby puten enumera și Cubby Locks. Acesta putea cripta fișiere folosind parola contului Cubby.

Data expirării contului Cubby depinde de tipul contului. Conturile gratuite expiră pe 16 Noiembrie, pe când cele Pro și Enterprise expiră pe perioada subscrierii plus încă 30 de zile.

Pentru a veni în ajutorul utilizatorilor, cei de la LogMeIn au creat și un tutorial video prin care demonstrează utilizatorilor cum să mute fișierele de pe Cubby pe Dropbox.

Compania oferă și LogMeIn Pro, cu 1 TB de spațiu pe Cloud și o recomandă ca opțiune alternativă mai ales pentru utilizatorii Cubby Pro și Enterprise.

Cât de mult vă afectează retragerea serviciului Cubby? Ați folosit acest serviciun până acum?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.