Lenovo Yoga Book 3 va fi lansat și cu Chrome OS

Distinșii domni de la Lenovo se gândesc să lanseze la anul și un Yoga Book (Yoga Book 3) care să ruleze cu Chrome OS, sistemul de operare creat de Google.

Momentan, nu se știu prea multe informații despre tab-laptopul Lenovo, dar Jeff Meredith, VP la Lenovo a confirmat informația într-un interviu.

Chromebook-urile Google sunt create de diversi producători: Acer, Asus, Samsung, HP, Dell, deci nu surprinde pe nimeni că vrea și Lenovo să intre în grupul ăsta select.

Laptopurile cu Chrome OS sunt niște laptopuri bune de folosit pentru activitați Office sau în mediu academic, pentru că sistemul de operare nu consumă multe resurse hardware, interfața e frumușică, fișierele create cu Google Docs ajung pe cloud pentru a fi partajate ușor, iar memoria interna e SSD. Plus că, unele modele Chromebook suportă și instalarea de aplicații Android.

Oricum, dacă nu vă place Google Docs, puteți folosi Office 365 sau chiar Microsoft Office.

Eu unul mi-aș cumpăra un Chromebook doar pentru browsing pe internet. Dar nu unul făcut de Lenovo, că ăștia umplu calculatoarele de bloatware.

Am avut un Lenovo și ca să nu mă enervez pe parcurs, am salvat cheia de licență, l-am formatat și am pus Windows nou, l-am activat cu vechea cheie și am pus doar driverele ce lipseau: hotkeys, USB 3.0 și video. Fără 99999999999 aplicații Lenovo care se oferă să-mi customizeze laptopul și de fapt îmi rescriu mie setările pe care le fac din Control Panel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.