Launcherul Google Now nu va mai exista

Cei care au folosit launcherul Google Now știu că acesta era o modalitate foarte bună de optimizare și simplificare a telefoanelor inteligente. Dar acum se pare că acesta va dispărea din Magazinul Play și producătorii nu vor mai putea să-l pre-instaleze pe dispozitivele noi prea curând.

Conform unui raport al celor de la AndroidPolice.com , launcherul care a fost actualizat pentru ultima dată în Noiembrie 2015 va fi scos de pe Magazinul Play. Producătorii de telefoane inteligente ale căror dispozitive ar fi venit preinstalate cu launcherul Google Now, nu-l vor mai avea inclus începând cu luna Martie 2017. În particular, dispozitivele celor de la Lenovo Moto vor pierde acest feature unic.

Probabil mă întrebați de ce era bun launcherul Google Now, iar răspunsul meu este unul simplu: în general acest launcher era folosit pentru a manageria ecranul de start și felul în care vizualizați aplicațiile.

Sfatul nostru ar fi să salvați APK-ul de pe Magazinul Play, sau de pe APKMirror deoarece mulți utilizatori probabil îi vor simți lipsa. La cât de mult a lăudat sus și tare Răzvan Google Pixel-ul, cred că și el îi va simți lipsa – nu-i așa, Răzvane?

Voi ce launchere folosiți pentru dispozitivele voastre mobile inteligente și de ce?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.